Vi er opptatt av at du skal finne et gulv som passer din stil og at nettopp dette gulvet har de tekniske egenskapene som gjør at du blir fornøyd i mange, mange år framover

U9Q-Floors AS er leverandør av unike, kvalitetsgulv for byggevareindustrien (B2B).

Vi har mer enn 25 års erfaring innen flytende gulv, og er spesialister på overflateteknologi og låsesystemer (klikk), samt underlagsmaterialer til flytende gulv.

Vårt hovedfokus innen gulv er unikhet og kvalitet, samt en god porsjon service.

U9Q-floors har kontor og lager i Mandal og de aller fleste av våre gulv er lagerførte og vi leverer normalt fra 1-4 virkedager.

Tor Gunnar Bartnes
Daglig leder

Har jobbet med kvalitetsgulv siden 1995 og har vært sentral i utviklingen av produktstandarder for gulv siden 1998 og for underlagsmaterialer til gulv siden 2005.

Espen Gumpen
Salgssjef

Har jobbet med salg siden 1988 og har ansvaret for utvikling av salgsutvikling og salgsstrategien til U9Q-floors.

Vi leverer gulv til sentrale aktører innen byggeindustrien med nese for kvalitet og bærekraft. Vi handler kun med leverandører som har et seriøst fokus på miljø og god forvalting av skogene råvarene der tømmeret forvaltes. 

Vi er opptatt av at du skal finne et gulv som passer din stil og at nettopp dette gulvet har de tekniske egenskapene som gjør at du blir fornøyd i mange, mange år framover.